K.Wos

Jag har experimenterat med dubbelexponeringar av negativ sedan 2003, då jag av misstag dubbelexponerade en hel film. Vissa bilder blir exakt som jag hade tänkt mig medan andra får en slumpmässig sammanslagning som överträffar mina förväntningar.

Sweet sweet cherry

När våren kommer, vaknar inte bara blommorna och träden utan även min inspiration. Solen och värmen gör livet lite enklare helt enkelt. Jag kommer ut ur min dvala.

Jag var orolig för att jag skulle missa körsbärsblommorna i Kungsträdgården men när jag äntligen kom på plats blev jag glatt överraskad, de var kvar och solen sken. Hann precis innan aprilvädret slog till igen med snö och slask. Jag hann även med en trevlig pratstund och lunch med min mormor. Och idag skiner solen igen, som en bergochdalbana går det upp och ner, varmt och kallt, snö och sol. Jag blir helt snurrig. Får vi en vår nu? Om inte så kan jag i alla fall njuta av lite vårbilder.

Added 2017-04-27 12:33 | Read 2082 times. | Permalink
Inte dumt alls, särskilt inte ormen i sista bilden.
Svar från k.wos   2017-04-28 00:24
Åh tack :)
Första bilden tycker jag är jättefin, gillar perspektivet och din blick in i mobilen!/ Björn T
Svar från k.wos   2017-04-28 00:28
Tack så mycket, den var lite hastig gjord då mormor frös i blåsten, men en snabb blick på skärmen så kände jag att där satt den.(now shown)

To avoid getting spam and other kind of trash comments, please enter the control code below.
« enter the number fourteen as digits in this field

XXX