K.Wos

Jag har experimenterat med dubbelexponeringar av negativ sedan 2003, då jag av misstag dubbelexponerade en hel film. Vissa bilder blir exakt som jag hade tänkt mig medan andra får en slumpmässig sammanslagning som överträffar mina förväntningar.

Andra chansen

Jag älskar att höra svalorna utanför fönstret varje morgon och kväll under sommaren det ger en sådan harmoniskt känsla och vetenskapen att det fortfarande är sommar. I år hann jag aldrig fota svalorna och plötsligt kom kylan och svalorna var borta i över en vecka, jag trodde det var kört med sommaren och fotograferingen av svalorna. Men till min glädje fick jag en andra chans då värmen kom tillbaks och även svalorna. Kameran åkte snabbt upp denna gång. Dock så kom inte riktigt den riktiga värmen tillbaks, en bris av kylig luft låg och lurpassade till min besvikelse. Sommaren är alldeles för kort och nu är svalorna borta igen, denna gång tror jag inte de kommer tillbaks men jag kan ju alltid hoppas.

Denna bild är från förra året, filmrullarna från sommaren är ännu i framkallade så jag är fortfarande ovis om jag fick någon bild jag blir nöjd med. Bilden är dubbelexponerat i kameran.

-------------------------------------------------------

I love to hear the swallows outside my window in the morning and the evening but now they are gone. The summer is always to short in Sweden. This pictures is from last year. Now I’m waiting to develop the films from this summer. The picture is doubleexposure in the camera.

Added 2016-09-03 09:45 | Read 1994 times. | Permalink
Hej! Kan fullt ut dela din uppfattning om dessa fantastiska seglare! Tornseglarna är mitt största nöje under kvällar och morgnar i nästan tre månader.. man får vara tacksam för det, och det är väldigt tyst nu sedan dom försvann för ett par veckor sedan.. Försöker varje sommar att ta ännu bättre bilder på dom, men det är extremt svårt! De här blev mina sista: http://www.fotosidan.se/blogs/ogonblicksstunder/nu-har-det-blivit-sa-tyst.htm
Hälsn!
Svar från k.wos   2016-09-03 10:28
Ja de är fantastiska och väldigt svåra att fånga speciellt ju närmare de kommer desto svårare att hinna med.(now shown)

To avoid getting spam and other kind of trash comments, please enter the control code below.
« enter the number nineteen as digits in this field